Bedrijven

Steeds meer bedrijven zien bedrijfsfitness als een uitstekende investering in de gezondheid van hun werknemers en van het bedrijf. Fittere medewerkers, lager ziekteverzuim en een goede sfeer op de werkvloer zijn daarbij de kernwoorden.
Erg goed, maar heeft dit ook het gewenste effect? Zijn medewerkers gemotiveerd genoeg om gebruik te blijven maken van het fitnessabonnement of haken zij binnen korte tijd toch weer af?

Als Personal Trainer onderstreep ik het belang van bewegen. Uit ervaring weet ik dat het intensief begeleiden van mensen meer resultaat boekt dan alleen een fitnessabonnement op de sportschool, waar de begeleiding soms te wensen over laat.

Het vinden en vasthouden van een gezonde leefstijl is niet voor iedereen even gemakkelijk. Het is al lange tijd bekend dat een groot deel van de Nederlanders te weinig beweegt. En maar liefst 70% van deze groep wil wel meer bewegen, maar weet niet hoe! Wat extra steun kan u hierbij helpen. Maar ook indien u al een gezonde leefstijl hanteert kan een Personal Trainer net dat beetje extra bieden om uw doelstellingen te bereiken of zelfs de lat nog hoger te kunnen leggen.

MC Your Personal Coach begeleidt uw medewerkers door middel van een op maat gemaakt programma. Dit kan zijn in een intern fitnesscentrum maar ook in het fitnesscentrum bij u in de buurt. U kunt hierbij denken aan individuele begeleiding maar ook het trainen van groepen etc.

Graag bespreek ik met u de mogelijkheden binnen uw bedrijf en wat ik daarbij voor u kan betekenen. Indien u interesse heeft in mijn diensten kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.